Duminică, 25 februarie, Drd. Farm. Emanuela Gheorghiță, CEO Cosmetrice, este invitata emisiunii Mi-Th Influencer, moderată de Mirela Vescan şi Thea Haimovitz.
Drd. Farm. Ema Gheorghiță avut curajul de a intra pe piața cosmeticelor și se bazează pe teorii științifice și pe studii de caz.
Potrivit site-ului companiei pe care o conduce, aceasta „este fondatoarea brand-ului Cosmetrice, business 100% românesc și omul viziunea din spatele acestor produse gândite, testate și validate științific. Inspirate din propriile nevoi pentru o piele cu adevărat sănătoasă, radiantă și care să emane jovialitate prin toți porii. (…) Cu o pasiune moștenită de la părinți și construită încă din copilărie, Drd. Farm. Ema Gheorghiță a studiat farmacia mai întâi, apoi a urmat specializarea în formulare cosmetică iar, în prezent, urmează doctoratul în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, secțiunea Farmacie – Botanică Farmaceutică și Biologie celulară.”
„În calitate de doctorand farmacist, aprofundez cercetările în domeniul biologiei celulare. Angajamentul către inovație este crezul meu, pe care îl transmit în produsele pe care le dezvolt.”, se mai arată în descriere.
Emisiunea poate fi urmărită de la ora 11.00 pe DC NEWS, DC NEWS TV, Spectacola, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale acestor site-uri.
Mi-Th influencer este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de informații obiective.
Rămâneţi alături de noi!