Femeile din România apelează la remodelarea corporală pentru a scăpa de celulită, dezvăluie consultatul în industria beauty Andreea Tudorache la DC News TV.

„Care sunt zonele în care se fac cele mai multe remodelări corporale?”, a întrebat Andreea Cercel, redactor-șef Spectacola.ro, în timpul emisiunii Pastila de Frumusețe de la DC News TV.

Coapse, abdomen, fese, brațe și flancuri

„Cele mai cerute sunt coapsele, abdomenul, fesele și flancurile. Se mai pot face și brațele, dar cam atât în mare. E non-invazivă, dar procedura este destul de puternică. În plus, unde se depune cel mai mult celulita, cam acolo este cererea mare”, a explicat Andreea Tudorache, consultant în industria de înfrumusețare din România.

Sistemul limfatic este pus în mișcare, un avantaj pentru persoanele sedentare

„Beneficiile vin în timpul tratamentului, dar și după, pentru că se drenează foarte multă limfă și atunci arderile sunt mai mari, se pun mușchii în mișcare. În funcție de stratul de celulită și de grăsime, mușchiul ajunge să lucreze încă 48 de ore după procedură.

În afară de faptul că te simți bine, arăți bine, îți pui și în circulație sistemul limfatic. Este un avantaj foarte mare mai ales pentru persoanele care stau foarte mult la birou și nu fac mișcare. Se simte altfel, orice lucru pe care-l faci pentru tine vine cu un pachet mare de beneficii”, a adăugat ea.