De ieri, 19 februarie, am intrat în zodia Pești, iar acest lucru va aduce mai multă influențabilitate, mai multă reverie, mai multă stare între lumi, ne zice astrologul Daniela Simulescu în emisiunea sa zilnică de pe DC News TV.

Cum se simt cei aflați sub semnul Pești și nu numai

„Iată, ieri am intrat în sezonul Peștilor. Cum vă simțiți? Aduce și puțină reverie, puțină stare parcă între lumi, o atracție către ce este nevăzut, suntem și mai influențabili. Astăzi nu avem un aspect despre care să discutăm, însă avem o degringoladă atât în Vărsător, cât și în Pești – pentru că în Vărsător avem Mercur, Venus, Marte, Pluto, iar în Pești avem Soare, Neptun și Saturn.

Ce înseamnă aglomerația aceasta în doar două zodii

Când cele mai multe planete sunt în două semne foarte apropiate, cumva este puțin dezechilibru, mai ales în ceea ce privește energia Leului – identitatea sau cine suntem, ce ne dorim noi – sau energia Fecioarei – adică nu știm ce să facem, cum să facem, în ce fel”, a spus Daniela Simulescu la DC News TV.

Urmăriți-o pe Daniela Simulescu pe DC News TV, de luni până vineri, de la ora 11:00. Duminica, Daniela are o ediție specială difuzată de la 12:00.