Psihologii Ramona A. Dumitru și Radu Leca au vorbit la Ultra?Psihologie!, emisiune difuzată săptămânal pe DC News TV, despre compromisurile dintr-o relație.

Dintr-o discuție despre Ziua Îndrăgostiților s-a ajuns la ce compromisuri fac bărbații pentru ca partenera să le ofere ceea ce-și doresc. Iată mai jos cum a decurs conversația între cei doi psihologi:

Ajungi la un compromis, deși nu-ți place ideea de Valentine’s Day

„Dă-i un buchet de lalele de Valentine’s Day. Îți garantează un buchet de lalele o oarecare intimitate? Da. Cât timp ai la dispoziție? 45 de minute. Ajungi la un compromis. Dar nu înseamnă că e fericire, e doar un compromis”, a spus Radu Leca, care se opune profund conceptului de a-ți sărbători iubirea într-o singură zi din an.

„Mergem pe ideea că majoritatea bărbaților fac anumite compromisuri într-o relație doar pentru sex?”, a fost întrebarea Ramonei Dumitru.

Majoritatea bărbaților fac asta…

„Majoritatea bărbaților fac compromisuri în relație pentru sex, dar când partenerul crede că parteneriatul lor se bazează pe sex… greșește. Fiindcă atât femeile, cât și bărbații, pot face sex cu oricine, oricând, oriunde. Dar partenerul tău își dorește doar cu tine. Și atunci trebuie să te întrebi «În cred 100% pe cuvânt? Nu. Mă implic 100%? Nu. Am așteptări? Da. Îi spun fraierului că n-am așteptări? Da»”, a conchis Radu Leca.