Astrologul Daniela Simulescu a explicat în cadrul emisiunii sale pe DC News TV cum luna februarie va influență Taurii și Vărsătorii, cu ocazia Valentine’s Day.

Taur: O lună de vis

“Taur sau cei cu ascendent în Taur, la voi îmi place extraordinar de mult luna aceasta. Cu Marte în casa a 10-a, dragii mei… ce să fie la voi, vis! Sunteți împinși de la spate să faceți o schimbare și să lăsați trecutul în spate și să vă duceți către viitor și să vă reinventați”. Taurii au oportunitatea să își schimbe cariera, să își îmbunătățească imaginea publică sau să își asume noi responsabilități. Este o lună favorabilă pentru a vă afirma și a vă pune în valoare talentele.

Vărsător: Atenție la grabă

“Mergem acum la Vărsător sau cei cu ascendentul în Vărsător. S-ar putea să fiți cam grăbiți, pentru că Marte a intrat, s-a întâlnit cu Pluto și zice gata, nu se mai poate, trebuie să iau o decizie, trebuie să fac ceva, trebuie să cuceresc, trebuie să câștig ceva. Nu uitați că orice grabă nu e atât de bună. Emoțiile sunt bune și să te fâstâcești, dar când te grăbești…” a continuat Daniela Simulescu. Vărsătorii sunt tentați să acționeze impulsiv și să își asume riscuri mari în luna februarie. Acest lucru poate avea consecințe neplăcute, mai ales în domeniul financiar, al parteneriatelor sau al sănătății. Este recomandat să vă păstrați calmul și să analizați bine situația înainte de a face pași importanți.