Astrologul Daniela Simulescu a vorbit în emisiunea sa de la DC News TV despre finalul de lună februarie, când Venus se întâlnește cu Marte în Vărsător.

Când ne va fi bine

„Pe 22 februarie, data în jurul căreia avem Dragobetele, Venus se întâlnește cu Marte în semnul Vărsătorului. După cum vă spuneam, dacă știți că aveți în astrogramă energie de Taur, de Leu, de Scorpion și de Vărsător, veți avea o lună februarie memorabilă! Iată, nu doar Marte, dar și Venus intră aici. Iubirea și pasiunea se întâlnesc în Vărsător, e de vis”,

Când ne va fi mai puțin bine

„Pe 27 februarie este un aspect care mie nu îmi place. Este un careu între Marte și Jupiter. Aici e ca și cum ar fi două tensiuni: Marte vrea război, Jupiter vrea pace. Nu sunt nici măcar în opoziție să negocieze, ci sunt în careu, chipurile amândoi luptă pentru același lucru, dar nu se înțeleg. Astfel, se creează tensiuni imense, iar aici veți vedea la final de lună februarie ce se întâmplă la nivel mondial. Nu vă gândiți neapărat la lucruri grave, deși iată că avem niște războaie”, a conchis astrologul DC News.

Daniela Simulescu poate fi urmărită la DC News TV

Daniela Simulescu are emisiuni zilnice la DC News TV, așa că asigurați-vă că sunteți abonați la canalele noastre media și vizitați dcnewstv.ro în fiecare zi pentru a fi la curent cu cele mai noi videoclipuri ale sale, în secțiunea Horoscop.