„Apropo de OTV, într-o discuție la un podcast îmi spunea un sociolog celebru că la facultatea unde predă se plângea o profesoară: «Nu se poate! Ați văzut ce a fost la OTV aseară?». El spune că nu s-a uitat și o întreabă pe ea de ce se uită. A răspuns: «N-am putut să mă abțin». Era nemulțumită, fusese un subiect monden, un scandal în zona mondenă. Se certaseră două personaje.

Asta apropo de OTV. Lumea zice de OTV, dar modelul și personajele au fost înhățate de PRO TV și celelalte televiziuni mainstream”, a spus Val Vâlcu la DC News TV.

OTV încă e viu prin televiziunile mainstream de astăzi

„Într-adevăr, te uiți acum la ceilalți și parcă vezi OTV-ul”, a răspuns Gabriel Fătu. „Cine dădea prima dată înmormântări și mai știu eu ce? La OTV se transmiteau”.

„CNA-ul dorește acum să interzică televiziunilor să filmeze la înmormântări. Bun, și BBC-ul nu a filmat înmormântarea Reginei Elisabeta? Întreb de ce, de unde până unde a devenit un eveniment public (…) interzis. Haideți să zicem că la botez sunt scene de nuditate”, a mai chestionat Val Vâlcu.

Fază tare cu Dan Diaconescu

„Și moartea face parte din viață. Aseară m-am întâlnit cu Dan Diaconescu și i-am zis «Mai ții minte când difuzai înmormântări?». Țin minte că într-o seară pe bandă sus scria «Înmormântarea lui X» și jos pe bandă scria «Urmează Gigi Becali». Zisesem că ceva sună aiurea”, a amintit Fătu.

„Până la urmă ar trebui să existe și o libertate a presei. Până la urmă poți să filmezi și să difuzezi în niște limite ce vrei. Totodată și telespectatorul are varianta: se uită sau nu. Are telecomanda cu butoane și dai mai departe sau rămâi acolo”, a conchis actorul.