În recenta emisiune “Miercurea Neagră”, discuțiile au gravitat în jurul rolului și practicilor Direcției Naționale Anticorupție (DNA). Mugur Ciuvică a subliniat critic că DNA-ul ar trebui să se concentreze pe investigarea faptelor de corupție, fără să țină cont de statut sau influență.

“Ce treabă are DNA-ul să anunțe că va ancheta lideri politici? DNA-ul, în mod normal, într-o țară normală la cap, anchetează fapte de corupție, nu? Dacă vezi fapta de corupție, te duci, o anchetezi, indiferent că e făcută de lideri marcanți sau de lideri nemarcanți. Anchetezi fapta, găsești..  vinovații, îi găsește instanța, tu găsești suspectul sau inculainculpatul, îl trimiți în justiție și justiția vede dacă e vinovat sau nu. Ăsta anunță persoane exact după tipar, că de aia zis, n-a zis așa dna. Tache? Cum a zis?” a transmis Mugur Ciuvică.

 “Că e un mix între Kövesi și Morar din propria ștampilă…” a completat Diana Tache.

“Deci el a zis că o să facă ca ăștia doi, Morar și Kövesi, adică o să aleagă, o să primească pe SMS niște ținte, din politică pe care o să le ancheteze de dracii o să le ia.” a conchis Mugur Ciuvică.