Invitați scriitorul Petre Crăciun, președintele Secției de Literatură pentru Copii și Tineret, din cadrul Uniunii Scriitorilor din România și scriitorul Sergiu Afanasiu.
Sergiu Afanasiu, născut la data 18 ianuarie 1974, în comuna Trebujeni, raionul Orhei. Este singurul membru al Filialei București literatură pentru copii care locuiește în Chișinău.
Poet și jurnalist. Este membru al Uniunii Jurnaliştilor din Republica Moldova (din 1995), membru al Uniunii Scriitorilor din România (din 2002), Preşedinte al Asociaţiei Ziariştilor Liberi (din 2002), decorat cu cea mai înaltă distincţie a Bisericii Ortodoxe Române- Crucea Patriarhală. În perioada 1991-1992 este corespondent special al ziarului “Tineretul Moldovei”.
Flaviu George Predescu este scriitor, membru al Uniunii Scriitorilor din România, colaborator DC News din anul 2015 și realizator al emisiunii De Ce Citim.
Emisiunea De Ce Citim a fost înființată în 30 mai 2020 de către scriitorul Flaviu George Predescu și criticul literar Daniel Cristea-Enache. Obiectivul acesteia a fost și a rămas promovarea lecturii.
După un prim sezon de 100 de emisiuni dedicate exclusiv literaturii române, emisiunea a trecut la un nou format, scriitorul Flaviu George Predescu având în fiecare emisiune un invitat diferit, din domenii precum: literatură, psihologie, istorie, teologie, științe politice sau drept.
Vă rugăm să ne urmăriți apăsând butonul de like și să distribuiți mai departe dacă vă place emisiunea noastră. Vă mulțumim!
În mod obișnuit, De Ce Citim se transmite în premieră în fiecare sâmbătă de la ora 17, dar există și ediții speciale, difuzate în alte zile ale săptămânii. Se poate accesa:
Site: https://www.dcnews.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/
https://www.youtube.com/@dcnewsromania