Invitata ediției de astăzi a emisiunii Departe de România este Narcisa Lungu, o româncă ce trăiește de 18 ani în Italia și a care a reușit, în ultimii ani, să-și valorifice pasiunea și talentul în domeniul picturii. Astfel, ea expune și vinde propriile tablouri, principalii clienți fiind italieni.
Descoperim împreună ce culori au visele Narcisei, care sunt sursele ei de inspirație, cum sunt văzuți artiștii români în străinătate, dar și care mai e pulsul comunității românești din Italia.

Departe de România, o emisiune cu și despre românii din diaspora

Emisiunea “Departe de România”, moderată de Gabriel Nuță-Stoica, este în primul în rând o emisiune cu și despre românii din afara granițelor țării. În fiecare săptămână descoperim povești interesante ale românilor stabiliți în străinătate, vorbim despre aspecte din viața de zi cu zi, probleme de integrare, provocări, dar și despre bucurii și împliniri. Totodată, vom încerca să aflăm ce mai înseamnă România pentru românii din diaspora: “acasă” sau doar țara de origine.
Pe lângă poveștile românilor stabiliți în afara granițelor, în cadrul emisiunii sunt uneori invitați și oficiali ai statului sau lideri politici care ne oferă informații relevante pentru cei din diaspora.

Emisiunea “Departe de România” se difuzează pe site-ul ȘtiriDiaspora, canalele de Youtube și paginile de Facebook ȘtiriDiaspora și DC News, dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului știridiaspora.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să apăsați butonul “Like” și să distribuiți mai departe.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi!

Site: https://www.stiridiaspora.ro/
YouTube: https://www.youtube.com/@stiridiaspora9142
Facebook: https://www.facebook.com/stiridiaspora.ro
TikTok: https://www.tiktok.com/@stiridiaspora.ro