Ionela Guzic este invitata săptămânii în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News. Cu o carieră din ce în ce mai înfloritoare în industria muzicală, artista este recunoscută pentru extrem de multe hituri, care nu lipsesc de la nicio petrecere. Mai mult, începutul lunii februarie vine și cu un pas mare pentru artista care susține un turneu de excepție în America.

Când nu este pe scenă, Ionela Guzic preferă să petreacă timpul în natură, alături de animăluțe, cărora le dă mereu de mâncare și pe care încearcă să le salveze constant. Pentru că nu reușește să adopte atât de multe suflete precum și-ar dori, artista postează adesea pe rețelele de socializare, îndemnându-i pe fanii ei să facă diferite fapte bune, după modelul său. Acest lucru i-a generat extrem de mult hate, ne va mărturisi Ionela Guzic în cadrul emisiunii, care spune că oamenii o acuză că are grijă de animale, în loc să-și concentreze atenția asupra copiilor și bătrânilor aflați la nevoie. Vedeta are însă și un mesaj pentru cei care îi transmit astfel de gânduri, căruia îi va da voce în platoul Spectacola.

Cu toate aceste subiecte, dar și cu multe altele, precum dieta pe care o urmează în prezent, vă așteptăm vineri, 2 februarie 2024, la ora 19:00.
Nu ratați Oracolul Vedetelor, de vineri, 2 februarie 2024, de la ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en

Site: https://www.spectacola.ro/

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola