Nutriționistul Wasim Nazer este invitatul săptămânii din cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și DC Medical, acolo unde dezvăluie extrem de multe sfaturi și trucuri importante pentru o viață sănătoasă, dar și pentru o dietă corectă, care să aducă, în final, și rezultatele dorite.

O să află de la nutriționist care sunt alimentele esențiale pentru sănătate, pe care trebuie să le includem în meniul nostru în funcție de sezonul în care ne aflăm, dar acesta va trage și un semnal de alarmă asupra ingredientului pe care nu ar trebui să-l folosim niciodată în mâncăruri. El este inclus și în peste 70% dintre produsele din comerț, motiv pentru care trebuie să citim mereu cu sfințenie eticheta, avertizează specialistul.

Temele abordate în această ediție:

Cum arată o porție corectă de mâncare

Alimentele esențiale pentru sănătate

Alimentele bune pentru creier

Alimentele care conțin zahăr ascuns

Ingredientul nociv pentru sănătate

Cum obținem sațietatea la fiecare masă

Cum îți controlezi foamea

Sunt gustările sănătoase?

Adevărul despre uleiul de măsline

Alimentația corectă la copii



Nu ratați emisiunea „Pastila de Frumusețe”, de sâmbătă, 3 februarie 2024, de la ora 15:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News, DC Medical, dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania



Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en

Site: https://www.spectacola.ro/

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola