Invitați: George Constantinescu, manager Teatru de Artă și Anca Manolescu, trainer principal al Școlii Teatrul de Artă.
Din această emisiune vom afla: Ce proiecte are Teatrul de Artă în 2024, ce cursuri de teatru pentru copii și adulți există la Teatrul de Artă, despre Școala Teatrul de Artă și programele ei și premierele Teatrului de Artă, în anul 2024.
Emisiunea De Ce Citim a fost înființată în 30 mai 2020 de către scriitorul Flaviu George Predescu și criticul literar Daniel Cristea-Enache. Obiectivul acesteia a fost și a rămas promovarea lecturii.
După un prim sezon de 100 de emisiuni dedicate exclusiv literaturii române, emisiunea a trecut la un nou format, scriitorul Flaviu George Predescu având în fiecare emisiune un invitat diferit, din domenii precum: literatură, psihologie, istorie, teologie, științe politice sau drept.
Flaviu George Predescu este scriitor, membru al Uniunii Scriitorilor din România, colaborator DC News din anul 2015 și realizator și al emisiunii De Ce Citim.
Vă rugăm să ne urmăriți apăsând butonul de like și să distribuiți mai departe dacă vă place emisiunea noastră. Vă mulțumim!
În mod obișnuit, De Ce Citim se transmite în premieră în fiecare sâmbătă de la ora 17, dar există și ediții speciale, difuzate în alte zile ale săptămânii. Se poate accesa:
Site: https://www.dcnews.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/
https://www.youtube.com/@dcnewsromania