Iată câteva dintre subiectele abordate:

Scandalul Simion – Felix Stroe

Liderul PSD răspunde cu plângere la CNCD împotriva lui George Simion pentru discriminarea supraponderalilor, deși liderul AUR l-a acuzat de abuzuri, trafic de influență și jocuri transpartinice (nominalizarea pe listele PNL, pe locuri eligibile, a unor apropiați de-ai săi). Stroe, răspuns pentru Simion: “Sunt declarații calomnioase și jignitoare. În primul rând că nu sunt gras, am slăbit 40 de kg”.


Ciolacu – declarații cu două tăișuri privind votul din diaspora. “Vrea să evite cu orice preț greșelile lui Ponta”? Nu mai candidează?


“Marcel Ciolacu vrea să evite cu orice preț situația din 2014, atunci când, românii din diaspora au stat la cozi pentru a vota, iar nemulțumirea a fost îndreptată către candidatul PSD și premierul de atunci, Victor Ponta.


Românii din străinătate ar putea avea la dispoziție două zile pentru a vota la alegerile din acest an. Premierul Marcel Ciolacu, lider PSD, spune că propunerea ar putea fi aprobată pentru a nu se crea emoție în diaspora.”

Noul pol de dreapta s-a coagulat. Liderii fac anunțuri halucinante în prima conferință comună: Drulă: “Cu dezvoltare în minte, cu pricepere în suflet” / Orban: “Nu mă vopsesc. Am o genă bună”.


A reluat, de fapt, declarația făcută în 2019, la TNL: “Aşa mi-a rămas părul, iar părul meu arată, de fapt, sufletul meu. Întotdeauna am avut un curaj nebun”.

Boloș admite că sistemul E-factură a fost un dezastru și anunță că ia în calcul să amâne termenul pentru aplicarea amenzilor pentru cei care nu folosesc sistemul (termenul inițial era 1 aprilie – marea păcăleală). Nu ne anunță însă și pentru când amână.


Plus că își asumase că până miercuri (31 ianuarie) termină reforma și reorganizarea ANAF / Vama. Când a terminat… că nu am simțit?