Într-un interviu recent acordat pentru DC News, fostul fotbalist Ionuț Rada își împărtășește experiența de neuitat în timpul perioadei petrecute la Steaua București. Acesta dezvăluie că nimeni nu s-ar fi așteptat la acest pas în cariera sa. Cu toate acestea, în fotbal, totul este posibil, iar pentru el, momentul de a face trecerea către Steaua a venit într-un mod surprinzător. Sub îndrumarea emblematicului antrenor Gică Hagi, Ionuţ Rada și-a urmărit visul de a evolua în Champions League, considerând că acesta era momentul perfect pentru a-și îndeplini aspirațiile și pentru a contribui la dezvoltarea sa ca fotbalist.


“După Rapid, ai plecat la Steaua București, să-ți îndeplinești visul de a juca în Champions League, cum a fost experiența de la Steaua?” a întrebat Florin Răvdan.

“Nimeni nu se aștepta. Adică dacă în 2005-2006 mi-ai fi spus că Ionuţ, vezi că peste 2 ani de zile o să mergi la Steaua ți-aș fi spus că ești nebun, nu se poate așa ceva. Dar în fotbal am învățat că totul este posibil și de la nivelul de un rezultat cum e ăsta de sfert de finală și de a face pasul la rivala din campionat. Însă lucrurile se schimbă de foarte multe ori în viața unui sportiv, unui fotbalist, cum a fost cazul meu, sunt decizii pe care trebuie să le iei, decizii pe care le iei și în funcție de ceea ce crezi tu că este mai bine pentru viitorul tău, pentru dezvoltarea ta ca și jucător. Și am considerat că atunci este momentul bun, mai ales că atunci venise antrenor la Steaua Gică Hagi, un antrenor și un jucător pe care eu îl respectam și îmi doream foarte mult să lucrez cu el. Momentul în care am fost abordat și sunat de Gică Hagi n-am putut să-l refuz, plus că, așa cum ai spus la început, era un vis al meu pe care mi-l doream, să în joc Champions League, iar Steaua în acel an putea să-mi ofere această posibilitate, aceea de a juca în grupele Champions League” a răspuns Ionuţ Rada.