Analistul politic Bogdan Chirieac, jurnalista Diana Tache şi Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, revin cu o nouă analiză a evenimentelor politice din ultima săptămână. 


“Am auzit puțin mai devreme, comentând la Antena 3 imaginile cu primarul general al Capitalei prins în horă…” a adus în discuție Diana Tache.

“Frumoase imagini, frumoase imagini…” a remarcat Bogdan Chirieac.

“Da și ați spus dvs. că hora este atât de mare că românii, poate de frig, au ieșit din case. Întru totul de acord cu dvs. doar că aș face un mic comentariu, o mică adăugire la ce ați spus dvs. că am și recunoscut, cel puțin o să mă uit cu atenție și fără îngrijorare pe imagini, apoi, imagini înregistrate, eu am recunoscut doi SPP-iști în hora aia. Deci credeți-mă, că asta este, suntem prea bătrâni să ne facem prieteni și cunoștințe noi. Ca atare, o să mă uit cu atenție pe ele și o să vă și spun exact dacă am sau nu dreptate. Eu zic că am, că altfel nu aș fi aruncat, știți că nu mă arunc în genul ăsta de precizări, dar de asta zic, sunt și românii înfrigurați în casele congelate din București, dar sunt, iată și autoritățile care au simțit nevoia, umăr la umăr cum spuneți că sunt dl. președinte și dl. premier astăzi, dar și pe partea asta tot umăr la umăr, autoritățile și vectorii pe care îi protejează.” a transmis Diana Tache.