Dr. Armen Sarkissian este un recunoscut și influent lider armean care a avut o carieră diversă ca profesor de fizică, diplomat de rang înalt, Prim-ministru al Armeniei și Președinte al Republicii. El are o experiență vastă în diplomația globală, o cunoaștere profundă și practică a economiilor în tranziție și a proceselor de construcție a statului în regiunea Eurasia.

În plus, are și o viziune clară și proprie asupra celor mai dificile provocări interne și externe cu care se confruntă factorii de decizie într-o lume complexă și globalizată. În ultimii ani, el s-a concentrat pe economia politică, riscurile politice și de securitate, tehnologiile avansate și securitatea cibernetică, precum și pe leadership și geopolitică.

Cu toate acestea, cel mai interesant este conceptul Președintelui Sarkissian despre „politica cuantică”, adică politica modernă în această lume în schimbare privită prin prisma principiilor fizicii cuantice.

Emisiunea va fi transmisă miercuri, 24 ianuarie 2024, de la ora 11:00, pe DC NEWS, DC NEWS TV, dar şi pe paginile acestora de Facebook şi YouTube.