În cadrul interviului acordat de avocatul Adrian Georgescut în emisiunea Laurei Duță de pe DC News, se dezvăluie laturi îngrijorătoare ale tragediei de la Ferma Dacilor. Laura Duță adresează întrebări cruciale cu privire la circumstanțele misterioase ale incidentului, de la construcția defectuoasă și problemele sistemului electric până la posibile aspecte criminale. Avocatul aduce în atenția publicului informații de la interiorul anchetei, subliniind lipsa unor documente și autorizații, iar concluziile Inspectoratului Situațiilor de Urgență Prahova converg către o culpabilitate singulară – Dinicu Cornel.

Top of Form

“Ce puteți să ne spuneți dvs. public, ce vi se pare dubios în acest caz și vorbim, accident, acolo că era construcția greșit făcută, așa cum, iată, ISU ne spune de la început că sistemul electric nu era așa cum trebuie, acel televizor sau o mână criminală. Și unde se îndreaptă probele în acest moment?” a întrebat Laura Duţă.

“Eu în contact direct cu dl. Dinicu nu l-am avut decât în acest an. Și eu am fost la Ferma Dacilor de două ori. Ferma Dacilor, trebuie să recunoaștem că era un brand. Foarte multă lume bună din Prahova, din București a frecventa acest local, pentru că Dinicu reușise prin abilitățile lui, interlop sau nu interlop, să crească acest brand. Afacerea lui a început undeva, dacă nu mă înșel, în 2016, într-o zonă, zona Tohanilor, zonă defavorizată da, și exclusiv prin propriile lui eforturi a reușit să dezvolte acest brand. Acuma revenim la data de 26 decembrie. Toată lumea a fost șocată cum este posibil ca în spatele unui brand atât de puternic, da, să se desfășoare sau să aibă loc un un asemenea dezastru. Și din interiorul anchetei am aflat foarte multe lucruri: lipsa unor acte, lipsa unor autorizații, concluzii ale Inspectoratului Situațiilor de Urgență Prahova, toate, convergent, arătând ca unica persoană vinovată, Dinicu Cornel.” a explicat Adrian Georgescu.