Într-un interviu recent pentru DC News, Carla Laszlo, cunoscută pentru priceperea sa în domeniul micropigmentării, subliniază că, deși investiția financiară este importantă, cheia unui succes durabil în arta micropigmentării constă într-o pasiune profundă și angajament total față de meserie. Carla Laszlo demistifică iluziile legate de aparenta simplitate a profesiei, evidențiind complexitatea și efortul susținut, necesare pentru a străluci în acest domeniu solicitant al esteticii.

“Cât costă o ședință de micropigmentare?” a întrebat Thea Haimovitz.

“Depinde, la mine microblaidingul este 1.200 lei, acum prețurile fiecare și le face.” a răspuns Carla Laszlo.

“Dar îți poți scoate investiția nu repede, ci foarte repede pe meseria asta, de asta spun că e în mână, problema nu este cursul și investiția în curs. Tot, subiectul se învârte în jurul celui care ține acel pen în mână, despre aia vorbim.” a adăugat moderatoarea.

“Dar dacă cel care ține pen-ul în mână face asta de drag și iubește, foarte repede își va forma stilul, își va forma clientela, își va scoate investiția. Cele care aleg să facă acest curs pentru că se câștigă bine nu reușesc din păcate. Ai nevoie să fii all-in, adică cu inima cu capul, cu totul, să fii acolo, să te concentrezi. E foarte mult de muncă. Când te uiți la cineva care face zici: Ce simplu! Dă-mi aici un instrument că fac și eu. Când începi să faci tu îți dai seama cât este de complicat.” a explicat Carla Laszlo.