În cadrul emisiunii Părinți Prezenți de duminică, 14 ianuarie, începând cu ora 15:00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV, vom vorbi despre ce înseamnă cu adevărat să fii un părinte prezent. Alături de invitata noastră coach transformațional pentru părinți Alexandra Șerb, cunoscută și ca „Mamă la pătrat”, vom descoperi profunzimile rolului de părinte prezent.
Atunci când am ales numele pentru această emisiune, „Părinți Prezenți”, am avut în minte imaginea părinților implicați, autentici, informați, mereu acolo pentru copiii lor.
Însă, duminică, vom explora profunzimile rolului de părinte prezent, vom descoperi secretele unei prezențe autentice și vom vedea cum putem construi conexiuni durabile cu copiii noștri, alături de coach transformațional pentru părinți Alexandra Șerb, cunoscută și ca „Mamă la pătrat”.
A fi un părinte prezent înseamnă mult mai mult decât a fi doar acolo fizic. Este despre a oferi copilului tău nu doar timp, ci și atenție și conexiune emoțională. Este așezarea calității în fața cantității și crearea unui mediu în care copilul să se simtă susținut, iubit și înțeles. Asta înseamnă să te implici activ în viața lor, să asculți cu atenție, să împărtășești bucuriile și să îi ajuți să depășească provocările. Fiind prezent, devii un pilon de stabilitate în viața copilului tău, contribuind la dezvoltarea sa emoțională și cognitivă într-un mod pozitiv și sănătos.

Ce puteți găsi în emisiunea Părinți Prezenți?
Educația conștientă este cheia pentru a construi viitorul pe care ni-l dorim pentru copiii noștri. Vă așteptăm cu drag să fiți parte din această călătorie cu noi și să o împărtășiți cu toți părinții și prietenii interesați.

Vom aborda subiecte fundamentale din domeniul educației conștiente, inclusiv comunicarea eficientă cu copiii, gestionarea emoțiilor, dezvoltarea abilităților sociale și multe altele. Invitații noștri experți vor oferi sfaturi practice și strategii pentru a vă ajuta să vă creșteți copiii într-un mod conștient.

Vom aduce în fața dumneavoastră povești de succes ale părinților și copiilor care au adoptat abordări de educație conștientă și au obținut rezultate notabile. Aceste relatări vor stârni motivația și inspirația dumneavoastră pentru a vă implica mai profund în viața copiilor voștri.

Emisiunea va furniza sfaturi practice și tehnici utile pentru a vă ajuta să vă creșteți copiii într-un mediu sănătos și să-i înțelegeți mai bine.

Suntem deschiși să primim întrebările și preocupările dumneavoastră legate de educația copiilor. Experții noștri le vor aborda în cadrul emisiunii pentru a vă oferi răspunsuri și clarificări.

Vom avea invitați speciali din domeniul educației, psihologiei și dezvoltării copiilor, care vor aduce perspective variate și informații de încredere.

Vă așteptăm cu entuziasm să faceți parte din această călătorie de învățare și dezvoltare în calitatea dumneavoastră de părinți. Împreună, putem construi un viitor strălucit pentru copiii noștri prin educație conștientă.

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente și relevante informații despre o creștere conștientă a copilului, vă invităm să vă abonați la notificările site-ului nostru, www.parintisipitici.ro, și să ne urmăriți pe canalele noastre de social media. Dacă apreciați emisiunea noastră Părinți Prezenți, vă rugăm să o distribuiți mai departe și să o împărtășiți cu prietenii și familia voastră. Vă mulțumim pentru implicare și pentru că sunteți alături de noi în călătoria spre o creștere conștientă și armonioasă a copiilor.
YouTube: https://www.youtube.com/@parintisipitici
YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania
Suntem prezenți și pe rețelele de socializare:
Facebook: https://www.facebook.com/parintisipitici
Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro
Facebook: https://www.facebook.com/dcnewstv
Instagram: https://www.instagram.com/parintisipiticiro
TikTok: https://www.tiktok.com/@parintisipitici.ro
Threads: https://www.threads.net/@parintisipiticiro
Canal WhatsApp: https://whatsapp.com/channel/0029Va8DkdgADTONrCn9kA34