Într-un interviu captivant acordat DC Sport, Eric de Oliveira, talentatul fotbalist brazilian, dezvăluie că mutarea sa în România a fost determinată de invitația personală a lui Hagi de a se alătura noului club. Sub îndrumarea legendarului Gheorghe Hagi, cu care lucrează acum la  Farul Constanța, Eric vorbește despre experiența sa la Viitorul și despre relația apropiată cu mentorul său. Cu sinceritate, fotbalistul evidențiază cum învățăturile primite de la Hagi, atât pe teren cât și în calitate de membru al staff-ului, îl inspiră să-și urmeze pasiunea pentru antrenorat, exprimându-și bucuria de a învăța constant de la una dintre legendele fotbalului românesc.

“Și am nimerit să mă mut aici pentru că m-a invitat Hagi să fiu alături de el, de noul clubu și mă bucur că am ajuns aici.” a transmis Eric de Oliveira.

“Ai jucat la Viitorul sub comanda lui Hagi. Acum lucrezi la Far tot cu G. Hagi, Hagi e poate cel mai mare fotbalist român pe care l-am avut. La mică distanță, să zicem de Nicolae Dobrin. E disputa asta la noi, un fel de Messi vs. Ronaldo. Cum te simți să lucrezi cu Hagi?” a întrebat jurnalistul Florin Răvdan.

“Foarte bine m-am obișnuit. Era ceva când eram jucător și acum că sunt în stafful lui, iar cumva Gică mereu vorbește cu mine, mă întreabă ce fac, ce face familia mea. Eu deja înainte, când am jucat aici, am învățat foarte mult de la el și acum că sunt în stafful lui, învăț și mai mult. Mă gândesc să să regularizez actele și să dau drumul la carte de antrenor, pentru că e o meserie frumoasă și eu sunt foarte bucuros că învaț de la Gică în fiecare zi mai mult.” a răspuns fotbalistul.