În cadrul unui interviu captivant cu Cristina Groza, maestră în arta Feng Shui, descoperim fascinanta conexiune dintre astrologia chineză și personalitatea indivizilor. Cristina Groza, dezvăluie că, asemenea energiei lemnului Yang care definește anul în curs, ziua nașterii este un element crucial în conturarea caracterului unei persoane. Cu exemple surprinzătoare precum Elon Musk și Keanu Reeves, care împărtășesc aceeași “semnătură” lemn Yang, descoperim cum acești indivizi, definiti de coroană și rădăcini, pot oscila între pragmatismul practic și ideile vizionare.

“Așa e și cu astrologia chineză. Ca să pot vorbi despre o persoană trebuie să știu exact ziua nașterii, aceea îl definește. Cum este anul acesta, care este caracterizat de energia lemnului Yang. Ce înseamnă lemnul Yang, înseamnă copac. Ei bine, nu doar anul este lemn Yang sunt persoane născute, în zi cum este Thea de lemn Yang ceea ce înseamnă că le va da caracteristica lemnului Yang. Cine mai este născut în zi de lemn Yang? Elon Musk, Branson, Tolkien, toți știm de Stăpânul Inelelor, George R. Wells, etc.” a transmis Cristina Groza.

“De foarte multe ori lemnele Yang sunt înalte sau să spunem, nu de puține ori lemnele Yang sunt înalte. Keanu Reeves este un lemn Yang autentic. Cum se caracterizează acest lemn Yang care de fapt ne va da și caracteristicile anului. În general sunt foarte încăpățânați pentru că sunt definiți de coroană și de rădăcini. Pot avea doi poli, adică pot să fie ori foarte angrenați în realitate și pragmatici, practici ori efectiv cu capul în nori, să fie mai mult în coroană. Nikola Tesla a fost lemn Yang, ce fac ei, ducându-se acolo în coroană sunt vizionari.” a subliniat maestra în arta Feng Shui.