Cristina Groza revine în platoul DC News pentru a vă dezvălui toate detaliile despre noul an chinezesc, culoarea care va domina pe parcursul 2024, dar și energiile Feng Shui care vor face cu siguranță schimbări în viețile noastre.
A venit momentul pentru pasionații de calendare și previziuni astrologice să o reîntâlnească pe Cristina Groza, care vă va spune la ce să vă așteptați pe anul 2024.

Noul an chinezesc se arată plin de surprize, iar mulți dintre voi vă veți pune în situații cu totul inimaginabile, cum ar fi de exemplu să purtați culoarea preferată de zodia chinezească reprezentativă pe 2024.

În cadrul emisiunii din data de duminică, 07.01. 2024, Mirela Vescan şi Thea Haimovitz o au ca invitată pe Cristina Groza, un adevărat maestru Feng Shui, specializată tocmai pe subiectul din Estul Îndepărtat și energiile ce-l guvernează, iar ea vă va oferi toate detaliile de care aveți nevoie în vederea anului chinezesc ce urmează.

Pe lângă noul an chinezesc, trebuie să mai aveți în vedere și culoarea predominantă din acest an care va pune în mișcare toate lucrurile, dar și Feng Shui-ul atât de important și nelipsit pentru mulți dintre urmăritorii acestui tip de calendar.

Într-o altă ediție, Cristina Groza ne-a spus că anul chinezesc începe din data de 23 ianuarie, dar de această dată specialista are mai multe lucruri de precizat, pregătindu-ne în cel mai serios mod pentru cele ce au să urmeze.

Puteți urmări emisiunea din data de 7 ianuarie 2024, la ora 11.00 pe Facebook și Youtube – DC News, DC News TV și Spectacola.ro.