În Ajunul Crăciunului, începând cu ora 15:00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV, Părinți Prezenți are onoarea să primească un invitat de excepție: Alec Blenche, un autor pasionat și talentat de cărți pentru copii.

Toți părinții și copiii îl recunosc pe Alec Blenche ca pe un autor iubit de cărți pentru cei mici, dar vom descoperi mai multe despre omul din spatele acestor povești magice.
Cu studii inițiale în Drept și Pedagogie Muzicală, Alec Blenche și-a descoperit adevărata vocație în scris, ducându-ne în lumi uimitoare prin poveștile sale. „Călătoriile lui Erus” au devenit un adevărat fenomen în România, captivând inimile copiilor și transformându-l pe Alec într-un erou al literaturii pentru cei mici.
Alec Blenche a adus în prim-plan importanța educației caracterului. În fiecare apariție publică, el subliniază că educația caracterului ar trebui să primeze înaintea educației academice. Prin creațiile sale, Alec Blenche a acoperit un gol în literatura pentru copii și a vorbit, pe înțelesul micuților, despre virtuți.
Cu un portofoliu impresionant care cuprinde 51 de cărți scrise în ultimii 6 ani, Alec Blenche afirmă că acesta este „doar începutul”.

Ce puteți găsi în emisiunea Părinți Prezenți?
Educația conștientă este cheia pentru a construi viitorul pe care ni-l dorim pentru copiii noștri. Vă așteptăm cu drag să fiți parte din această călătorie cu noi și să o împărtășiți cu toți părinții și prietenii interesați.
Vom aborda subiecte fundamentale din domeniul educației conștiente, inclusiv comunicarea eficientă cu copiii, gestionarea emoțiilor, dezvoltarea abilităților sociale și multe altele. Invitații noștri experți vor oferi sfaturi practice și strategii pentru a vă ajuta să vă creșteți copiii într-un mod conștient.
Vom aduce în fața dumneavoastră povești de succes ale părinților și copiilor care au adoptat abordări de educație conștientă și au obținut rezultate notabile. Aceste relatări vor stârni motivația și inspirația dumneavoastră pentru a vă implica mai profund în viața copiilor voștri.
Emisiunea va furniza sfaturi practice și tehnici utile pentru a vă ajuta să vă creșteți copiii într-un mediu sănătos și să-i înțelegeți mai bine.
Suntem deschiși să primim întrebările și preocupările dumneavoastră legate de educația copiilor. Experții noștri le vor aborda în cadrul emisiunii pentru a vă oferi răspunsuri și clarificări.
Vom avea invitați speciali din domeniul educației, psihologiei și dezvoltării copiilor, care vor aduce perspective variate și informații de încredere.
Vă așteptăm cu entuziasm să faceți parte din această călătorie de învățare și dezvoltare în calitatea dumneavoastră de părinți. Împreună, putem construi un viitor strălucit pentru copiii noștri prin educație conștientă.
Pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente și relevante informații despre o creștere conștientă a copilului, vă invităm să vă abonați la notificările site-ului nostru, www.parintisipitici.ro, și să ne urmăriți pe canalele noastre de social media. Dacă apreciați emisiunea noastră Părinți Prezenți, vă rugăm să o distribuiți mai departe și să o împărtășiți cu prietenii și familia voastră. Vă mulțumim pentru implicare și pentru că sunteți alături de noi în călătoria spre o creștere conștientă și armonioasă a copiilor.
YouTube: https://www.youtube.com/@parintisipitici
YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania
Suntem prezenți și pe rețelele de socializare:
Facebook: https://www.facebook.com/parintisipitici
Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro
Facebook: https://www.facebook.com/dcnewstv
Instagram: https://www.instagram.com/parintisipiticiro
TikTok: https://www.tiktok.com/@parintisipitici.ro