„USR a reușit să-și dea cu tesla, sau ranga de fapt, atât de tare încât să se… pe tot ce au înființat. Ei s-au înființat în 2016 ca să salveze Bucureștiul, cu Nicușor Dan în frunte, apoi să salveze România. Salvarea României era «DNA să vină să vă ia». Acum a venit DNA-ul la ei și brusc DNA-ul e rău.

Acest lucru e atât de penibil politic încât doar domnul Chirieac mai crede în reînvierea acestui partid”, a spus Mugur Ciuvică în emisiunea Miercurea Neagră de la DC News TV

„Era în Statele Unite ale Americii o sectă celebră care spunea că vine sfârșitul lumii într-o dată fixă, iar doar membrii sectei vor fi salvați de o navă extraterestră care vine și îi evacuează. Dar era condiția să nu aibă vreun obiect metalic asupra lor. Un sociolog sub acoperire s-a infiltrat în sectă și a stat cu ei. Se apropia ziua finalului, s-au reunit membrii la locuința liderului și așteptau OZN-ul. Îi controla pe fiecare de metal. Au stat, trec 5 minute, 30 de minute după data anunțată.

Sociologul ce voia? Să vadă dacă membrii sectei mai rămân uniți după. Nu că au rămas uniți, ci au început să facă prozeliți după treaba aceasta. Așadar nu cred că secta «DNA să vină să vă ia» va dispărea, adică cei 8-9-10% pe care îi au se vor duce în continuare la vot”, a transmis Val Vâlcu.

„Și secta USR-iștilor este mult mai mică de 8-9%. Au avut 15-20%, dar secta în sine e mult mai mică de 8%. Nu sunt 500.000 – 1.000.000 în sectă. Și dacă se votează doar sectanții între ei, atunci se bazează mult pe votul domnului Chirieac care să aducă mai multă greutate”, a adăugat Ciuvică.