Florentina Opriș este invitata săptămânii în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor” de la Spectacola și DC News.

Cu o experiență bogată în ceea ce privește lumea fitnessului, cu o mare pasiune pentru tot ceea ce înseamnă stil de viață sănătos și cu ani de zile petrecuți pe micile ecrane, acolo unde promovează tot aceleași principii care au și consacrat-o, Florentina Opriș vine să ne dezvăluie extrem de multe secrete și ritualuri, pe care aceasta le respectă de ani de zile și care că sunt un real succes. Vedeta a descoperit, fără doar și poate, elixirul tinereții, întrucât se menține într-o formă fizică exemplară, însă nu doar dieta i-a fost de ajutor în tot acest parcurs, ci și mulți alți factori, precum ar fi starea de spirit optimistă și veselă pe care încearcă să și-o păstreze întotdeauna.

Mai mult, sunt ani de zile de când Florentina Opriș are un ritual special pe care îl face în fiecare dimineață, înainte de a-și începe activitățile de zi cu zi, iar dacă există nopți în care vedeta nu reușește să adoarmă, există și pentru acest lucru un secret, pe care aceasta ni-l va dezvălui în cadrul emisiunii.

Nu ratați Oracolul Vedetelor, de vineri, 15 decembrie, de la ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.



Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania



Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en

Site: https://www.spectacola.ro/

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola