Analistul politic Bogdan Chirieac, jurnalista Diana Tache şi Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, revin cu o nouă analiză a evenimentelor politice din ultima săptămână. 

“Cum să spun, deși cuvântul de ordine că mi-ați spus, mi-ați explicat, e stabilitate, totuși, se cam agită topoarele și la PNL, și la PSD, dl. Ciolacu a spus despre dl. Ciucă că îi plăcea mai mult când îi punea întrebări sugerate de consultanți.” a adus în discuție Bogdan Chirieac.

“Așa și v-ați emoționat când ați auzit?” a replicat Mugur Ciuvică.

“Nu e vorba de emoție și dl. Ciucă a spus, că o să vadă despre coaliția cu PSD-ul, o să discutăm după alegeri. Nu mai e aceeași frăție, degeaba spuneți, nu că-i miercuri 13 astăzi, dar nu e aceeași frăție cum era anul trecut pe vremea asta, ca să zic așa.“ a adăugat Bogdan Chirieac.

“Este exact ca anul trecut și ca acum 2 ani fără probleme. V-am explicat, vă mai explic stabilitate, e importantă. Stabilitatea înseamnă că astea două partide au voie să se mai certe între ele la televizor, au voie că e în cadrul stabilității. Să nu se certe de adevăratelea, asta ar ar însemna instabilitate și atunci de-abia ce spunea dna. Tache se va produce.” a răspuns Mugur Ciuvică.