Ciprian Mitran este invitatul de duminică al emisiunii Mi-Th Influencer de la DC News și Spectacola.
Talentatul make-up artist Ciprian Mitran este invitat duminică, 10 decembrie 2023, la DC News și Spectacola, în cadrul emisiunii Mi-Th Influencer de la ora 12.00 – pe Facebook și Youtube.

Mi-Th Influencer este emisiunea care aduce în prim-plan cele mai recente tendințe în machiaj și secretele industriei frumuseții! Vom afla de la Ciprian Mitran cum reușește să transforme fețele în pânze vii de artă! De la machiajul de zi până la look-urile extravagante de seară, vom afla tot ce trebuie să știm pentru a străluci în orice situație!

Dacă ești un pasionat al frumuseții sau doar vrei să înveți secretele unui make-up perfect, ediția de duminică a emisiunii Mi-Th Influencer nu trebuie să o ratezi!

Rămâi cu noi pentru a afla secretele unui machiaj captivant de la Ciprian Mitran. Veți vedea cum frumusețea devine artă și fiecare femeie devine o operă de artă!

Nu rata niciun minut de strălucire! Mi-Th Influencer începe aventura ta în lumea fascinantă a machiajului cu Ciprian Mitran. Thea Haimovitz este gazda emisiunii.