Invitat: Ioana Cătălina Pavel este consilier de dezvoltare personală și psiholog, autoarea mai multor clipuri video care abordează teme psihologice, în mediul online.
Flaviu George Predescu este scriitor, colaborator DC News din anul 2015 și redactor-șef al revistei Bibliotecii Centrale Universitare Carol I București.
Emisiunea De Ce Citim a fost înființată în 30 mai 2020 de către scriitorul Flaviu George Predescu și criticul literar Daniel Cristea-Enache. Obiectivul acesteia a fost încă de la bun început promovarea lecturii.
După un prim sezon de 100 de emisiuni dedicate exclusiv literaturii române, emisiunea a trecut la un nou format, scriitorul Flaviu George Predescu având în fiecare emisiune un invitat diferit, din domenii precum: literatură, psihologie, istorie, teologie, științe politice sau drept.
Vă rugăm să ne urmăriți apăsând butonul de like și să distribuiți mai departe dacă vă place emisiunea noastră. Vă mulțumim!
În mod obișnuit, De Ce Citim se transmite în premieră în fiecare sâmbătă de la ora 17, dar există și ediții speciale, difuzate în alte zile ale săptămânii. Se poate accesa:
Site: https://www.dcnews.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/dcnewstv/