Daniela Simulescu, redactor-șef astrosens.ro și astrolog DC News, vine cu previziunile astrale pentru anul 2024, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și DC Medical.

Invitată în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și DC Medical, Daniela Simulescu vine cu cele mai noi previziuni astrale pentru toate zodiile, pentru anul 2024. Înainte de toate, astrologul ne-a prezentat și cele mai importante evenimente care se vor petrece în 2024 și modul în care acestea ne vor influența.

Mai mult, ne așteaptă anul viitor o conjuncție istorică, ne spune Daniela Simulescu, care a mai avut loc în anul 1941. Acest lucru va aduce în vederea noastră banii, resursele, dar și digitalizarea lor, când ne vom confrunta cu niște schimbări astrologice extrem de importante pentru fiecare zodie în parte, ne mai spune astrologul. Vor avea loc și evenimente istorice în luna aprilie a anului viitor, motiv pentru care trebuie să fim pregătiți pentru schimbări, dar și să ne adaptăm vremurilor, ne va mai dezvălui Daniela Simulescu, în cadrul emisiunii.

Temele abordate în această săptămână sunt:

Cele mai importante evenimente astrologice ale anului 2024

Horoscop Berbec, 2024

Horoscop Taur, 2024

Horoscop Gemeni, 2024

Horoscop Rac, 2024

Horoscop Leu, 2024

Horoscop Fecioară, 2024

Horoscop Balanță, 2024

Horoscop Scorpion, 2024

Horoscop Săgetător, 2024

Horoscop Capricorn, 2024

Horoscop Vărsător, 2024

Horoscop Pești, 2024Nu ratați emisiunea „Pastila de Frumusețe”, de sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 15:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en

Site: https://www.spectacola.ro/

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola