În cadrul unui interviu exclusiv acordat de către Titi Aur, acesta remarcă nu doar lipsa de vigilență a autorităților în fața iernii, ci și delăsarea generală a șoferilor. Discutând despre pericolele asociate conducătorilor auto în sezonul rece, Titi Aur subliniază importanța echipării cu anvelope de iarnă, aducând în atenție aspecte cruciale legate de siguranța rutieră.


“Păi, în primul rând, nu doar autoritățile trebuie să fie surprinse, de fiecare dată în noiembrie sau decembrie, că a venit iarna. Uite că și conducătorii auto pățesc același lucru.

Da, este acea lăsare, nepăsare, lasă că poate nu vine astăzi, poate nu vine mâine. Spune foarte multe despre felul nostru în care privim conducerea mașinii, neimportant, nu contează, până când se întâmplă accidentul și ne punem mâinile în cap.

 Ce trebuie să știm, repetăm, trecem rapid în revistă. Am mai spus de multe ori, iarna nu-i ca vara, iar aderența este mai mică chiar dacă nu ai strat de zăpadă. Dacă ai stradă cu zăpadă, gheață, polei, cu atât mai mult aderența este mai mică. Și ca să ai aderența mai bună cât de cât, trebuie să ai montate anvelope de iarnă.”