Într-un interviu acordat emisiunii “Părinți Prezenți” de la DCNews, Daniela Simulescu aduce în discuție importanța perioadei Racului, evidențiind nevoia esențială a micilor Raci de a-și construi rădăcini în diverse aspecte ale vieții lor.

“Revenim la natură, căci horoscopul așa s-a construit în timp, cele douăsprezece bucăți de timp. Ce se întâmplă în perioada Racului? Ne apropiem de vară, prima parte a verii. Ce se întâmplă? Planta prinde rădăcini și începe să facă tulpină, să crească. Ce înseamnă asta? Copilul cu buletinul de Rac are nevoie de rădăcini, are nevoie de un locșor al lui, fie că e o casă, fie că e o familie, fie că e o cămăruță.”

Uite cum eram noi copii pe vremea noastră; noi ne jucam sub masă, ne strângeam cu toții sub o masă mare de la bunici și ne făceam lumea noastră interioară acolo. Copilul cu soarele de Rac are nevoie să-și simtă familia.” a detaliat Daniela Simulescu.

“Pentru el, familia este și acasă cu mama și cu tata, este și la bunici, este și la magazin, este și în parc, este și la grădiniță, este și cu doctorii. Copilul cu soarele în Rac are nevoie să facă rădăcini cu toată lumea. Este foarte clingy, este nevoiaș așa, este foarte sensibil, este foarte mămos, este foarte vulnerabil. Pentru că ce se întâmplă, când prinde rădăcini, mai plouă puțin și pe la începutul verii știi și simte nevoia să se agațe de ceva, să se simtă acolo bine.” a mai adăugat aceasta.