Într-un interviu recent la emisiunea DCConducem, găzduită de Florin Răvdan pe canalul DCNews, s-a discutat un incident cu totul neobișnuit din traficul românesc. Un tânăr, în timp ce susținea examenul pentru categoria C, a fost prins drogat într-un mod total neașteptat.

Florin Ravdan a detaliat situația, descriind modul în care tânărul, în momentul în care a înmânat actele polițistului, a făcut și gestul surprinzător de a înmâna și punguța cu droguri. Polițistul, fără a comenta, a chemat colegii în ajutor, iar tânărul a fost supus unui test care a confirmat prezența substanțelor interzise. În consecință, i s-au suspendat atât permisul categoria C, cât și cel categoria B pe care îl deținea deja.

Titi Aur a subliniat faptul că pentru tânărul respectiv, gestul de a avea asupra sa substanțe interzise a devenit atât de obișnuit, încât nu și-a pus niciodată problema să se ascundă mai bine. Titi Aur a insistat asupra ideii că există oameni care beau și se urcă la volan cu o nonșalanță uimitoare, considerându-l pe tânărul în cauză un exemplu al acestei atitudini.

“Există oameni care se droghează, care vorbesc la telefon și fac tot felul de lucruri considerate de ei atât de normale. Și dacă ii atragi atenția, exact așa cum sunt și ce-i cu copilul lăsat liber în spatele, pai dacă oprești lângă unul de ăla și ii atragi atenția, mănânci bătaie.”” a avertizat Titi Aur.

Top of Form