Vlad Ivaniuc este invitatul săptămânii în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor” de la Spectacola și DC News.


Vlad Ivaniuc, tânărul fenomen care vrea să revoluționeze folclorul românesc, vine să își spună povestea. La 30 de ani, artistul și-a schimbat radical viața. A slăbit 30 de kilograme și și-a schimbat destinul.

Lucra ca agent de pază, în ciuda faptului că a terminat Conservatorul. Noua siluetă i-a dat încrederea că își poate urma marele vis, astfel că a îmbrăcat straiele populare și a pășit pe scena muzicală, adunând, acum, colaborări de excepție cu nume mari din folclorul românesc.


Cum a reușit să slăbească 30 de kilograme, ce sfat are pentru tinerii care nu îndrăznesc să își urmeze chemarea, dar și ce planuri are Vlad Ivaniuc pe plan muzical, aflați din emisiunea Oracolul Vedetelor, de vineri, 17 noiembrie, de la ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromaniaNe găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en

Site: https://www.spectacola.ro/

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola