Cum poți să îmbătrânești activ, sănătos și fericit? Acest lucru îl aflăm în interviul exclusiv realizat de Val Vâlcu cu Alexandra Dobre, președintele Asociației Institutul Român pentru Îmbătrânire Activă.

Alexandra Dobre vorbește despre importanța digitalizării și adaptării la digitalizare pentru seniori, despre cum se pot combate eficient discriminarea, abuzurile și violența asupra persoanelor vârstnice, despre ce presupune îngrijirea pe termen lung și cum putem obține cele mai bune rezultate sau despre accesul la sănătate, de importanță maximă pentru persoanele vârstnice.

De asemenea, Alexandra Dobre va prezenta detalii despre Congresul Național de Îmbătrânire Activă, care va avea loc în perioada 15-16 noiembrie 2023,

Unul dintre proiectele care va fi lansat în cadrul congresului este Programul Național de Digitalizare pentru Seniori, care are ca scop să ofere acces și instruire în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor pentru persoanele de peste 65 de ani.

Nu pierde ocazia să afli mai multe despre ce înseamnă să îmbătrânești activ și frumos, urmărind interviul cu Alexandra Dobre, la DC News și DC News TV.

Emisiunea va fi transmisă pe DC NEWS, DC NEWS TV, dar şi pe paginile de Facebook şi YouTube ale celor două site-uri, marți, 14 noiembrie 2023, de la ora 10:00. Rămâneți alături de noi!