Am fost într-o piață din București pentru a vorbi cu comercianții despre vizitele recente ale politicienilor în astfel de locații. În timp ce unii au spus că e doar un exercițiu de imagine și că guvernanții nu le ascultă cererile, alții sunt de părere că politicienii de la noi nu trebuie judecați pentru deciziile pe care le iau.

Vizionați pe DC News și DC News TV reportajul realizat de echipa formată din Narcis Neagoe și Antoniu Iuriciuc.

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan a afirmat că este o persoană sinceră și asumată, care nu se teme să își exprime gusturile vestimentare, care includ atât accesorii de lux, cum ar fi Rolex, cât și ținute elegante, fără a se supune unui standard comun, cum ar fi o salopetă.

„Am ceasuri în declaraţia de avere de 200.000, am câştigat bani la Realitatea, din presă. Iertaţi-mă, ce vreţi să fac?”, a spus europarlamentarul.

Cu privire la faptul că a purtat un ceas Rolex de 30.000 de euro la o vizită la o piață din Șimleul Silvaniei, Rareș Bogdan a declarat:

„Eu sunt un om asumat, de asta îmi permit să port şi ceasuri de care vreau eu şi costumele, eu nu mă duc în salopetă şi nu-mi pun ceas Pobeda să fie fericiţi socialiştii lui Ciolacu, port ce vreau eu şi cum vreau eu, pentru că am lucrat în mediul privat şi pentru că îmi permit să fac asta”.