Sâmbătă, 11 noiembrie, ora 15:00, avem o nouă ediție a emisiunii Pastila de Frumusețe, la Spectacola,  DC News și DC Medical.

Venirea toamnei înseamnă că vremea se schimbă și e momentul să schimbăm garderoba de vară cu niște haine ceva mai călduroase. Dar încă te poți simți minunat și arăta grozav. Toamna e plină de culori și ne încurajează să fim și noi îndrăzneți cromatic. Florin Burescu, designer vestimentar, este invitatul săptămânii și ne va vorbi despre noile tendințe în modă, în sezonul toamnă-iarnă 2023-2024, dar și multe alte subiecte interesante. 

„Toamna, în general, este foarte generoasă. De când ne știm noi, în moda asta, am fost foarte deschiși acestui anotimp, pentru că, vine momentul acela în care poți să adaugi mai multe articole vestimentare, poți crea ținute. Vara este puțin mai greu, când sunt 50 de grade afară, încerci cel mai simplu lucru pe care îl ai, cel mai ușor și nu îți permite să faci anumite outfit-uri. În schimb, toamna vine exact cu perioada asta în care nu este nici foarte, foarte frig, nu este nici foarte, foarte cald și îți permiți mai multe outfit-uri. Poți lua și o geacă de blugi, poți lua și un sacou, poți lua și o maletă, dar în același timp, poți lua și un trench. Este o trecere foarte frumoasă și ne ajută pe noi să creăm outfit-uri, ne-a spus designerul Florin Burescu.

Temele pe care le veți regăsi în această discuție sunt:

Tendintele sezonului toamnă-iarnă 2023-2024

Ce culori purtăm în acest sezon

Ce nu se mai poartă în această perioadă

Cum ne accesorizăm corect ținutele de toamnă

Cum ne pot hainele să ne influențeze stările 

Culorile care ne aduc noroc, prosperitate și belșug

Cum ne identificăm propriul stil vestimentar

Greșelile vestimentare cele mai întâlnite

Articolele vestimentare la care femeile nu pot să renunțe în acest sezon

Nu ratați emisiunea „Pastila de Frumusețe”, de sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 15:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201   

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania      


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/     

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola   

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en    

Site: https://www.spectacola.ro/     

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola