Emisiunea Mi-Th influencer împlinește un an de la lansare! Duminică, 29 octombrie 2023, Mirela Vescan și Thea Haimovitz vă pregătesc o ediţie specială pentru această aniversare.
Mi-Th Influencer împlinește un an! În ediția specială a emisiunii, Mirela Vescan și Thea Haimovitz vor vorbi despre machiajul de Halloween.

Găsiți-vă costumul, apoi fiți pregătiți să învățați pașii esențiali, trucurile, secretele și tehnicile pentru a vă crea propriul machiaj!

Emisiunea poate fi urmărită duminică, ora 11:00, pe DC News, Spectacola, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale acestor site-uri.

Mi-Th Influencer este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de informații obiective.

Rămâneţi alături de noi pentru a sărbători împreună primul an de la lansarea emisiunii Mi-Th Influencer și pentru a vă inspira pentru Halloween!

DC News urează un călduros „La mulți ani” emisiunii Mi-Th Influencer și gazdelor Mirela Vescan și Thea Haimovitz un an plin de reușite, inspirație și succes în continuare!