Pasionat de actorie, dar și de muzică, Petru Călinescu a pășit în lumea artistică încă de la o vârstă extrem de fragedă, când a început să studieze pianul. În școala generală a venit însă și pasiunea pentru jazz, care s-a dezvoltat rapid și care s-a păstrat până astăzi, când, alături de Maximilian Muntean, acesta formează trupa „New Vegas Show”.

Chiar dacă și-a terminat studiile în Marea Britanie, Petru Călinescu și-a dorit să se întoarcă în țara natală pentru a-și desfășura activitatea și pentru a contribui la evoluția acestei industrii în România, după cum ne spune chiar el, în cadrul emisiunii. Nu s-a gândit niciodată să aleagă alt drum, întrucât viața artistică l-a fascinat încă din copilărie, când își însoțea adesea părinții în sălile de spectacol și se proiecta mai mereu ca fiind chiar el personajul principal al pieselor de teatru. În prezent, pe lângă activitatea pe care și-o desfășoară în lumea jazz-ului, Petru are diferite proiecte în desfășurare și cu Opera Comică pentru Copii, dar, în paralel, este și antreprenor.

La rândul lui tată a unui băiețel minunat, Petru Călinescu ne dezvăluie ce educație își dorește să-i ofere micuțului, dar și care este relația acestuia cu bunicul său, Florin Călinescu, cei doi asemănându-se extrem de mult, după spusele sale.

Cu toate aceste subiecte, dar și cu altele la fel de interesante, precum copilăria și sfaturile primite de acesta de la tatăl său, Florin Călinescu, vă așteptăm vineri, 27 octombrie, la Oracolul Vedetelor.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromaniaNe găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en

Site: https://www.spectacola.ro/

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola