Alina Sorescu este invitata Georgianei Ioniță Toader în emisiunea Oracolul Vedetelor, difuzată pe Spectacola și DC News. 


Alina Sorescu a făcut primii pași în muzică la vârsta de 4 ani. În perioada adolescenței, deja număra premiile muzicale și împărțea scena cu marii artiști ai acelor vremuri. A crescut, practic, în fața camerelor de filmat. A cântat și a prezentat emisiuni cu și pentru copii, aceasta fiind pasiunea ei cea mai mare – lucratul cu copiii. La rândul ei mamă a două fetițe, Alina Sorescu reușește să se încarce cu energie de la elevii ei, Piticii Alinei Sorescu, pe care îi pregătește pentru o carieră artistică. 
Invitată în platoul Spectacola și DC News, Alina Sorescu va vorbi despre cea mai recentă colaborare cu Disney, despre cum a transformat-o viața de mamă, despre rolul muzicii în viața ei, dar și despre planurile sale de viitor. 

De asemenea, frumoasa artistă va răspunde celor 20 de întrebări inedite din cadrul rubricii „Oracolul vedetelor”. 


Nu ratați Oracolul Vedetelor, de vineri, 20 octombrie, de la ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.


Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro   și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201                     

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                         
Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/                      

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola                     

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en                        

Site: https://www.spectacola.ro/                         

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola