Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, este invitata acestei ediții. În contextul situației actuale din lumea, specialista ne va spune unde se poate ajunge cu aceste conflicte și ce consecințe poate avea de suferit și țara noastră. Mai mult, născută în Moscova și crescută în Republica Moldova, ea ne dezvăluie și care este poziția sa față de războiul dintre Rusia și Ucraina, dar și față de cel din Israel.

Lidia Fecioru ne va mai dezvălui și ce se va întâmpla cu planul economic, dar și cum va arăta 2024, care este la doar câteva săptămâni distanță. În final, bioenergoterapeutul ne va mai spune și care este trucul pentru abundență financiară, dar și obiceiul care duce oamenii în pragul sărăciei. Cu toate aceste subiecte de interes, dar și cu multe altele, vă așteptăm sâmbătă, 21 octombrie 2023, la Pastila de Frumusețe.

Temele pe care le veți regăsi în această discuție sunt:

Secretul unei vieți fericite

Cum își găsește Lidia Fecioru zilnic o energie bună

Cum vede Lidia Fecioru situația actuală din România

Poziția sa față de Războiul dintre Rusia și Ucraina

Ce ne așteaptă în 2024

Secretul bogăției



Nu ratați emisiunea „Pastila de Frumusețe”, de sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 15:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.



Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en

Site: https://www.spectacola.ro/

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola