DC News și DC Business continuă emisiunilor dedicate digitalizării și construcției cu o ediție în care aduce în atenția publicului larg proiectul NetZero Cities.
Joi, 19 octombrie 2023 începând cu ora 16:00 DC News, DC Business și, desigur, DC News TV va difuza un interviu dedicat ambițiosului proiect NetZero Cities.

Emsiunea va prezenta publicului larg proiectul NetZero Cities. Vor fi prezentate obiectivele generale, dar și cele specifice proiectului.

Emisiunea se va desfășura în două părți iar invitații vor fi:

* Conf. dr. ing. Răzvan Crăciunescu (Universitatea Politehnica din București)

* Conf. dr. ing. Mihnea Sandu (Universitatea Tehnică de Construcții București)

* Conf. dr. ing. Cristina Croitoru (Universitatea Tehnică de Construcții București)

* Romina Posea Șef birou Planificare și îmbunătățire continuă procese la Leviatan Design și Ubitech Cosntrucții.

Totodată, invitații vor descrie activitatea în cadrul proiectului, dar și stadiul de dezvoltare în care se află acesta la momentul actual. Cei implicați direct în program ne vor prezenta și pașii următori, dar și obiectivele pe care proiectul urmărește să le atingă la matruitate.

Nu în ultimul rând reprezentanții mediului privat, în speță Leviatan Design și Ubitech Cosntrucții, vor aduce în discuție și necesitatea susținerii acestor programe și a universităților și studenților aflați în spatele lor.

În cadrul emisiunii vor fi atinse multe alte subiecte privind digitalizarea, componenta smart a unui oraș, dar și alte chestiuni de maxim interes în ceea ce privește NetZero Cities.

Emisiunea va fi transmisă pe data de 19 octombrie 2023, începând cu ora 16:00, pe toate platformele social media ale DC News și DC Business, cât și pe cele două site-uri.