Patrick McKeown, influencer și specialist în respirație, un pionier în antrenamentul respirației, a venit pentru prima dată în România, la invitația medicului Ela Bănică, traducătoarea în limba română a bestseller-ului “Avantajul Oxigenului” și expert în Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială cu o vastă experiență în ghidarea creșterii faciale, dezvoltarea maxilo-facială, respirație, sforăit şi apnee în somn.

Patrick McKeown, autorul cărții “Avantajul Oxigenului,” a dezvoltat metoda “Oxygen Advantage” cu scopul de a revoluționa modul în care respirăm pentru a utiliza oxigenul în corpul nostru într-un mod mai eficient. Această abordare inovatoare se bazează pe cercetările științifice solide și are un impact semnificativ asupra calității vieții noastre.

Patrick McKeown arată cum cu practicarea unei respirații corecte, putem sprijini funcțiile cognitive, putem îmbunătăți calitatea somnului, putem întări sistemul imunitar și reduce nivelul de stres.

Respirația are un impact semnificativ asupra tuturor sistemelor din corpul nostru, inclusiv cel circulator, nervos, endocrin, limfatic, imunitar, digestiv și respirator.

Alături de jurnalistul Val Vâlcu, Patrick McKeown și Ela Bănică ne vor vorbi despre:
– legătura dintre respirație și creștere feței și maxilarului
– problemele de respirație
– malocluzie
– dinți strâmbi
– cum se respiră corect
– gura uscată dimineța când te trezești
– salivă pe pernă
– ce se întâmplă dacă respiri mai lent