Secretarul de stat în MAI Bogdan Despescu este invitatul jurnalistei Laura Duță la „Culisele Justiției” de pe DC News și DC News TV. De această dată, emisiunea va fi difuzată luni, la ora 10.00 pe Facebook și Youtube. Chestor general de poliţie Bogdan Despescu anunță mai multe măsuri operative. Vom afla împreună care sunt cele mai importante schimbări din structurile MAI! Bogdan Despescu va face anunțul zilei despre prevenirea și combaterea traficului de droguri. Totul despre pedepsele majorate și confiscarea averii traficanților de droguri!

Măsuri fără precedent! Toleranță zero pentru traficanții de droguri! Înăsprirea condițiilor de reducere a pedepselor! Eliminarea pedepselor cu suspendare în cazul traficanților! Bonificații pentru polițiștii care confiscă droguri, arme și muniție! Majorarea pedepselor pentru cei care introduc drogurile în școli! Confiscarea mașinilor pentru șoferii drogați! Majorarea punctului de amendă! Testări antidrog și la poligraf pentru polițiști!

Vom vorbi despre toate aceste lucruri cu Bogdan Despescu, invitatul jurnalistei Laura Duță la „Culisele Justiției” de pe DC News și DC News TV!

Mai mult decât atât! În contextul în care au fost destructurate 40 de grupuri infracționale doar în ultimele trei luni, vom afla totul despre acțiunile în forță făcute în acest sens!

Vom vorbi și despre siguranța cetățenilor, după decesele provocate de șoferi care au consumat alcool și droguri și s-au urcat, apoi, la volan. Dar asta nu este tot!

Nu ratați o emisiune extrem de importantă cu Laura Duță, la „Culisele Justiției”! Luni, de la ora 10.00, jurnalista va fi în dialog cu secretarul de stat în MAI Bogdan Despescu.