Sâmbătă, 23 septembrie, ora 15:00, avem o nouă ediție a emisiunii Pastila de Frumusețe, la Spectacola, DC News și DC Medical.

Cristina Mărgărit, specialist în nutriție, este invitatul săptămânii, care ne dezvăluie toate informațiile pe care trebuie să le știm despre alimentația corectă pe timpul toamnei. Există extrem de multe fructe și legume de sezon, pe care trebuie să ne concentrăm cât mai mult atenția în această perioadă, datorită beneficiilor lor miraculoase, iar specialistul ne va dezvălui care sunt acestea. De asemenea, tot sezonul rece aduce cu sine și câteva alimente perfecte pentru creșterea imunității. Totuși, înainte de asta, este extrem de important să elimini din meniul tău toate lucrurile care duc la scăderea sistemului imunitar, ne va spune Cristian Mărgărit, în cadrul emisiunii.

Temele pe care le veți regăsi în această discuție sunt:

Beneficiile fructelor și legumelor de toamnă

Adevărul despre legumele congelate

Varza și beneficiile sale miraculoase

Adevărul despre dieta cu varză

Cât de bune sunt zacusca, mustul și murăturile pentru dietă

Alimentele care ajută la creșterea sistemului imunitar

Pericolul din spatele preparatelor gătite pe grătar

Dieta în sezonul rece

Nu ratați emisiunea „Pastila de Frumusețe”, de sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 15:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en

Site: https://www.spectacola.ro/

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola