Directorul General al STB Adrian Criț vine în studioul DC News TV, vineri 11 august 2023, începând cu ora 16:00, pentru un interviu exclusiv în direct, la D’Economic News, cu Alex Vlădescu.

În ce stare se află parcul de mijloace de transport al Societății de Transport București (STB)? Câte auobuze, troleibuze și tramvaie nu au aer condiționat? Ce vechime au autobuzele, troleibuzele și tramvaiele din parcul STB? Cine se îngrijește de curățenia din autobuze și tramvaie? De ce sunt deja mizerabile noile tramvaie Imperio (tapițerie pătată, pereți murdari)? Au noile tramvaie probleme cu frânele?

Cum stăm cu modernizarea șinelor de tramvai? Am văzut nenumărate cazuri în care șina de tramvai străpunge podeaua tramvaielor, a autoturismelor și, în unele cazuri, chiar au rănit persoane?

Ce probleme au noile tramvaie Imperio? Câte și ce fel de defecțiuni s-au înregistrat la tramvaiele Imperio, de când au fost aduse în București?

Când vin primele autobuze electrice?

Câți călători circulă fraudulos? Cum stopați fraudele? De ce nu luați în calcul un parteneriat cu Jandarmeria prin care controlorii STB să fie însoțiți de echipaje de jandarmi, în timpul verificării legitimațiilor de călătorie?

Cum stați cu vânazarea de bilete, a crescut nr. celor care folosesc transportul în comun? Prețurile la combustibil au crescut în ultimii ani, cât timp vom mai avea aceleași tarife la transportul în comun?

Benzi unice pentru autobuzele STB. În ce zone am putea vedea astfel de benzi unice? La un moment dat, se discuta inclusiv despre o bandă unică între Aeroportul Otopeni și Casa Presei sau Aviatorilor. Ce se mai aude de acest proiect?

A cerut STB Primăriei Sectorului 5 să scoată gazonul de pe șinele de tramvai din sectorul 5, pentru că a provocat deraieri?

Câți angajați are STB și dacă există deficit de personal la nivelul societății?

Directorul STB nu merge cu transportul în comun pentru că este prea cald. Invitat în emisiunea „În fața ta” de la Digi24, Adrian Criț a spus că nu a putut să vină cu autobuzul la sediul Digi24, unde avea loc interviul, pentru că ar fi avut 4 minute de mers până la stația liniei de autobuz care ajunge în zonă.

Invitat: Adrian Criț, director general al STB

Emisiunea va fi transmisă vineri, 11 august, de la ora 16:00, pe DC NEWS, DC NEWS TV, DC Business, dar şi pe Facebook şi Youtube. Rămâneți alături de noi!