Vineri, de la ora 19:00, avem o nouă ediție a emisiunii „Oracolul Vedetelor”, la Spectacola și DC News, iar Larisa Iordache pășește în platoul nostru.

S-a retras din gimnastică în urmă cu doi ani de zile, din cauza problemelor de sănătate și, chiar dacă-i lipsesc competițiile și și-ar dori oricând să se reîntoarcă în această lume, a reușit să cunoască „împlinirea” pe toate planurile, în cele din urmă. A devenit antrenoare de gimnastică, astfel încât retrăiește prin ochii tinerelor generații toate clipele minunate prin care și ea a trecut, astfel încât se bucură, în continuare, de o carieră înfloritoare, dar a reușit să fie împlinită și pe plan sentimental, acolo unde în prezent trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cristian Chiriță. Sportiva ne-a povestit cum a început totul, dar ne-a dezvăluit și alte detalii inedite din cuplulu celor doi.

Totodată, Larisa și-a găsit și liniștea sufletească, după tragedia care a avut loc în viața sa. Fosta gimnastă și-a pierdut mama în urmă cu doi ani, cele două având o relație extrem de strânsă de prietenie. Cu toate acestea, ea știe că mama îi este alături în viața de zi cu zi, simțindu-i mereu prezența și aparându-i chiar și-n vis, în continuare.

Terapia a avut un rol semnificativ în procesul de vindecare, ne mai spune LArisa, care ne dezvăluie de când a apelat la ajutorul specialiștilor și care este motivul principal pentru care a făcut asta. Cu toate aceste subiecte interesante, precum și cu multe altele, cum ar fi momentul în care Larisa Iordache era pe punctul de a-și pierde unul dintre rinichi, ne va vorbi chiar ea, vineri, de la ora 19:00.

Nu ratați „Oracolul Vedetelor” de vineri, 7 iulie, de la ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.



YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania



Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en

Site: https://www.spectacola.ro/

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola