Vineri, de la ora 19:00, avem o nouă ediție a emisiunii „Oracolul Vedetelor”, la Spectacola și DC News. Iuliana și Costin Ghinea, fondatorii trupei Prestige Orchestra, sunt invitații săptămânii.

Iuliana și Costin Ghinea, fondatorii și soliștii trupei Prestige Orchestra, vin în platoul Spectacola și DC News, vineri, de la ora 19:00, unde oferă toate informațiile pe care trebuie să le știi, dacă visezi la un eveniment perfect. Fie că este vorba de nuntă, botez sau chiar de o zi de naștere, cei doi artiști dețin, fără îndoială, „rețeta” succesului unui eveniment de vis, astfel încât ne vor oferi sfaturi și trucuri utile de luat în calcul.

Iuliana și Costin Ghinea nu formează un cuplu perfect doar pe scenă, ci și în viața reală, având una dintre cele mai longevive relații din lumea mondenă. Împreună, au reușit să pună bazele conceptului „One Band Show”, astfel încât pe scenă dau viață unui moment artistic extrem de complex, care s-a dezvoltat foarte mult de-a lungul anilor, după cum povestesc chiar ei. Interpretează genuri muzicale extrem de diverse, pe placul tuturor oamenilor, iar la fiecare nou eveniment încearcă să aducă ceva nou. Au pornit la drum în formula de trei oameni, iar acum echipa numără până la 30 de membri.

Extrem de energici, talentați și foarte versatili, din punct de vedere muzical, Prestige Orchestra reprezintă una dintre alegerile principale și în rândul vedetelor de la noi din țară, trupa urmând să cânte și la botezul fetiței Andreei Antonescu, dar și la nunta Mălinei Avasiloaie.


Nu ratați „Oracolul Vedetelor” de vineri, 9 iunie, de la ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania




Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en

Site: https://www.spectacola.ro/

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola