DC Media Group continuă seria emisiunilor dedicate digitalizării în domeniul construcțiilor.

În ediția din 8 iunie 2023 subiectul emisiunii va fi digitalizarea în domeniul construcțiilor și conferința internațională INNOCONSTRUCT care s-a desfășurat la București.

DC News vă propune de această dată un alt tip de format al emisiunii: În cadru interactiv emisiunea va rula în format video momente cheie ale conferinței, intervenții ale miniștrilor, prezentări ale proiectelor, dar și concluzii și soluții cu privire la implementarea digitalizării în domeniul construcțiilor.

Conferința internațională a reunit cele mai importante companii din România și nu numai, precum și mese rotunde unde reprezentanții companiilor și experți în domeniu au luat parte la o mulțime de evenimente.

Nu vor lipsi nici interviurile de la finalul evenimentului unde Cătălin Podaru, CEO al companiei Leviatan Design și Ubitech Construcții, și Rodica Lupu, Director Cluster TEC și CEO Loop Operations, își vor expune opiniile cu privire la desfășurarea conferinței și la obiectivele atinse pe parcursul celor două zile de reuniune.