Sabina Georgescu, designer vestimentar, este invitata Rominei Băluță, în cadrul emisiunii „Ținuta la control”, duminică de la ora 13:00, acolo unde ne va învăța cum să cheltuim inteligent, dar și cât de mult este luată în considerare sustenabilitatea în contextul românesc de către designeri.

„Sustenabilitatea în modă a început să fie o problemă în contextul mondial, de care toți designerii, și în general toate casele mari de modă, au început să țină cont. Chiar si brand-urile de fast-fashion găsesc anumite artificii prin care vor să ne convingă că și ei sunt sustenabili și că fac efort în acest sens. În societatea de consum a fost foarte mult direcționat către ea. Tendințe galopante, în fiecare sezon avem altceva, apăreau alte și alte propuneri din partea designerilor și ale industriei de modă și atunci s-a ajuns și la o poluare foarte mare. Se știe că industria modei, din păcate, este a doua cea mai poluantă industrie din lume, cu efecte destul de nocive. În acest caz, s-au încercat tot felul de soluții pentru a diminua acest impact negativ.”, ne-a spus Sabina Georgescu. 

Cheltuirea banilor este un lucru la fel de important ca și economisirea banilor. Așa cum trebuie să ai grijă de bani, și să economisești constant, tot asa trebuie să ai grijă și să fii atent cum îți cheltui banii, mai ales atunci când ești femeie și vrei tot mai multe haine și accesorii. 

Sabina Georgescu, designer, creează expresii vestimentare unice pentru spirite libere. Interesată de structurile multidimensionale și cu o deosebită atentie la detalii, Sabina se dedică realizării unor piese sustenabile, cu mesaj puternic. Se inspiră atât din formele arhitecturale, cât și din aspecte organice. Include în creațiile sale materiale neconvenționale, culori vibrante și contraste curajoase. 

Despre cum cheltuim inteligent, aflați duminică, de la ora 13:00, din emisiunea care va fi transmisă pe canalul de Youtube Spectacola și DC NEWS, dar și pe paginile de Facebook Spectacola și DC News, dar și DC News TV.

Emisiunea „Ținuta la control” își propune să dezvăluie cum să fii mereu în trend, greșeli și sfaturi. Să arăți tot timpul încântător este o adevărată provocare, dar totul poate deveni mult mai simplu pentru tine, dacă ai grijă să nu faci anumite greșeli vestimentare. Moda poate fi considerată o artă, dar, în același timp, este accesibilă oricui, iar principiile de bază pot fi învățate de toată lumea, cu puțin exercițiu și dedicare.

Pentru a ne susține vă rugăm să vă abonați dacă nu ați făcut-o deja, să apăsați butonul de like și să distribuiți mai departe dacă vă place emisiunea noastră. Vă mulțumim!

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201 

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania  

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/ 

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola 

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en 

Site: https://www.spectacola.ro/ 

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola